Geef je op voor Boost Your social business in 2024

Afgelopen dinsdag was de derde Boost Your Social Business bijeenkomst. De leergang voor Sociale Ondernemingen om na de startup fase nog een stap te maken. In deze leergang komen 10 ondernemers een keer per maand bij elkaar om zich te verdiepen in een facet van hun bedrijfsvoering. Specifiek gaat het in dit programma over bedrijfsvoering en ondernemen.

We trapten vorig jaar af jaar met een sparkling workshop van Thrive Institute o.l.v. Juliette over Reflexief meten en het managen van Micro-effecten.  Gevolg door een financial forecasting workshop van de CFO’s en Controllers van Greyt, Jouke en Karl die de ondernemers hebben laten inzien dat financieel forecasten niet alleen maar ingewikkeld hoeft te zijn, maar als voorspellend hulpmiddel kan helpen je bedrijf gecontroleerd te groeien.  

En afgelopen dinsdag kwam de groep bijeen om van de transaction specialisten van EY te leren over investeringsfit worden. Waar kijkt een investeerder naar, en wat heb je als onderneming zelf ook nodig, wat verwacht een investeerder en wat mag jij van de investeerder verwachten? Over 4 assen van Team tot Riskmanagement hebben de ondernemers concrete punten meegenomen om aan te werken om zo meer grip en investeringsready te worden.

Het gave van deze ochtend was dat Mark van CrowdAboutNow vanuit zijn praktijk als crowdfundingplatform kwam vertellen over wat crowdfunding is, kan opleveren, hoe omgegaan wordt met risico’s en vooral ook, waarom het zo gaaf is om een fanbase te bouwen van je bedrijf die in jouw onderneming wil investeren. 

Ben jij impactondernemer en wil jij met je bedrijf de volgende ronde meedoen met dit programma, meld je dan vast aan bij Jesse via jesse@voorgoedagency.nl 

Lees meer:

Bekijk alles