Speel het Impact match makers spel

Ontdek je match en maak kennis met impactvolle ondernemers die Rotterdam mooier, socialer en duurzamer maken.

Speel het interactieve impact matchmakers spel! In deze interactieve installatie kun je kennismaken met 27 sociaal ondernemers die positieve impact maken in Rotterdam.

 

Foto Matchmakers installatie Voor Goed 4

 

Foto Matchmakers installatie Voor Goed 1

 

Je kunt denken aan allerlei producten en diensten, van koffiebonen tot een klimbos en een taxiservice. Het zal je verbazen hoeveel ondernemers met hun bedrijf iets goeds doen in- en voor de stad. Middels een aantal vragen ontdek je welke sociaal ondernemer het beste bij jou past en kun je hen zelf gaan ontmoeten. We nodigen je uit om uit je comfortzone te stappen en samen te ontdekken hoe jij ook positieve impact kunt maken.

Foto Matchmakers installatie Voor Goed 2

Binnenkort zal het spel op allerlei plekken in de stad te spelen zijn, zoals in Studio Voor Goed op de Lijnbaan 117 vanaf 1 november 2022! Houd de sociale kanalen van Voor Goed en The Impact Days Rotterdam in de gaten. 

 

Het spel is ontworpen door Fenna Schaap en Sophie Balch i.s.m. Attach Studio in opdracht van Voor Goed.

Lees meer:

Bekijk alles

lancering Goed aannemen010 bij mkb actieplan

'Rotterdam heeft sinds gisteren een Mkb-actieprogramma. Deze werd woensdag 22 maart gepresenteerd door wethouder Simons. Het doel van het programma is 10.000 ondernemersvraagstukken verder helpen met goede gemeentelijke dienstverlening en praktische...

Lees meer

Vacature Community Manager impact ondernemingen

Ben jij onze nieuwe Community Manager Impact Ondernemingen (m/v/x)? Je bent binnen deze functie verantwoordelijk voor de Rotterdamse community van sociaal ondernemingen.

Lees meer

Voor Goed lanceert de stadskaart voor impact ondernemen!

Tijdens hét Impactmakersevent op maandag 13 maart 2023 kwamen impactmakers, reguliere bedrijven en de gemeente samen om met elkaar in gesprek te gaan over impact maken in Rotterdam.

Lees meer