Voor Goed lanceert dé kennisbank voor sociaal ondernemers

HubSpot Video

 

Rotterdam - 26 oktober 2022 - Er zijn steeds meer ondernemers die ervoor kiezen om impact en maatschappelijke vraagstukken centraal te zetten in hun bedrijfsplan. Door deze focus maken ze de wereld met hun producten of diensten een stuk mooier. Maar hun avontuur begint vaak met een hoop vragen. Welke rechtsvorm kies je? Hoe schrijf je een business plan met impact? Hoe maak je een goede strategie voor communicatie en social media? Dit zijn vragen die wij vaak krijgen van sociaal ondernemers. Maar we zijn er ook voor de ondernemer die de startfase inmiddels gepasseerd is en nadenkt over het opschalen van de onderneming. Ook zij komen voor vragen en uitdagingen te staan. 

 

Voor Goed helpt sociaal ondernemers zoveel mogelijk bij thema’s als belasting, financieren, arbeidsparticipatie, samenwerken met de gemeente en sociaal ondernemen in het algemeen. Om deze kennis voor elke ondernemer toegankelijk te maken lanceren we dé digitale kennisbank voor sociaal ondernemerschap. De artikelen zullen ondernemers op weg helpen, ongeacht de fase waarin ze zitten. In samenwerking met partners wordt de kennisbank op regelmatige basis aangevuld met relevante kennis. Daarnaast staan we open voor samenwerkingen met organisaties die hun kennis beschikbaar willen stellen. 

 

Bekijk de kennisbank via: 

https://kennisbank.voorgoedagency.nl/

 

Mis je een onderwerp of thema? Wil je ons helpen om de kennisbank verder aan te vullen? 

Neem dan contact op via info@voorgoedagency.nl

 

Lees meer:

Bekijk alles

Opstroopsessie: Versterk je merk

𝗢𝗻𝗱𝗲𝗿𝗻𝗲𝗺𝗲𝗿, 𝗸𝗼𝗺 𝗷𝗶𝗷 𝗷𝗲 𝗺𝗼𝘂𝘄𝗲𝗻 𝗼𝗽𝘀𝘁𝗿𝗼𝗽𝗲𝗻? De tweede editie van de Opstroopsessies op woensdag 16 november wordt verzorgd door Marijke Tadema van duurzamemerkstrategie.nl. We gaan dan ook aan de slag met het versterken...

Lees meer

Ontdek impact ondernemers in Rotterdam bij Studio Voor Goed

Dit najaar ontdek je bijzondere producten van impact ondernemers in hartje Rotterdam. Samen met Voor Goed creëren zij een studio waar je kennis kunt maken met hun bijzondere producten en diensten.

Lees meer

Speel het Impact match makers spel

Ontdek je match en maak kennis met impactvolle ondernemers die Rotterdam mooier, socialer en duurzamer maken. Speel het interactieve impact matchmakers spel! In deze interactieve installatie kun je kennismaken met 27 sociaal ondernemers die...

Lees meer