voor goed in debat

Op 23 februari organiseert Voor Goed, in samenwerking met Vers Beton en KplusV, hét lijsttrekkersdebat over sociaal ondernemerschap. 
Vanuit Tech Noir, de nieuwste hotspot aan de Schiedamse Vest, gaan wij in gesprek met maar liefst 10 lijsttrekkers over de toekomst van sociaal ondernemerschap in Rotterdam. Aan de hand van verhalen van ondernemers en bijbehorende stellingen gaan de lijsttrekkers het debat aan. 

De volgende politici zijn erbij;

Chantal Zeegers - D66
Christine Eskes - CDA
Bart van Drunen - Leefbaar Rotterdam
Faouzi Achbar - Denk
Judith Bokhove - GroenLinks
Mieke Megawati Vlasblom - Bij1
Tjalling Vonk - ChristenUnie
Vincent Karremans - VVD
Imane Elfilali - Volt
Roos Vermeij - PvdA 

Hier wil je natuurlijk ook bij zijn. Reserveer daarom snel je plek! Kijk je liever online mee; dan kun je dat bij je aanmelding aangeven. 

 

MELD JE AAN

Lees meer:

Bekijk alles

Financiële en fiscale hulp van De Rotterdamse Zaak

Voor Goed en De Rotterdamse Zaak slaan de handen in een om ondernemers nog beter te kunnen helpen.

Lees meer

De grens over met Europees project USE-IT

Zoals eerder gemeld is Voor Goed voor het eerst betrokken bij een Europees project genaamd USE-IT. Samen met sociaal ondernemers en de Rotterdam Impact Coalitie (RIC) bestaande uit THRIVE Institute, Social Impact Fonds Rotterdam (SIFR) en de...

Lees meer

laatste kans op Eurovision goodies!

Scoor nu jouw Rotterdams gerecyclede Eurovisie Songfestival item in de final sale! Goodies for Goodness, dé legacy webshop van het Songfestival, wordt binnenkort overgedragen. Daarom tot eind maart een final sale van alle gerecycelde items van het...

Lees meer