The Impact Days Rotterdam

The Impact Days zijn drie dagen in het jaar waarin Nederland sociaal ondernemerschap ontdekt, viert en versnelt. Het doel is om plekken zichtbaar te maken waar gebouwd wordt aan een duurzame en eerlijke wereld. De campagne wordt centraal gedragen door het G3 stedennetwerk (Utrecht, Amsterdam en Rotterdam), maar ook andere gemeenten doen op lokaal niveau mee aan de campagne. Voor Goed draagt de campagne uit voor Rotterdam. 

Next level (online) experience

Dit jaar bereiden we ons voor op een decembermaand die anders is dan we gewend zijn. Tijdens de derde editie van The Impact Days op 19, 20 en 21 november kun je, verspreid door Nederland en online, volledig coronaproof inspiratie opdoen voor de feestdagen. Elke euro die je besteedt tijdens The Impact Days komt helemaal goed terecht omdat je lokale pioniers steunt die zich inzetten voor een duurzame en eerlijke wereld.

The Impact Days zijn er voor liefhebbers van next level food, fashion en design. Bewust shoppen, inspirerende activiteiten volgen en tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan de wereld. The Impact Days zijn het levende bewijs dat het kán! Er komen steeds meer sociaal ondernemers bij in Nederland, de werkgelegenheid steeg vorig jaar met maar liefst 10%. Dit betekent dat er steeds meer next level merken en hotspots zijn die een (online) bezoek waard zijn. Willemijn Verloop co-founder van Social Enterprise NL: “Stel je voor dat we (een deel van) ons decemberbudget dit jaar aan sociaal ondernemers besteden? Je koopt prachtige originele spullen met een authentiek verhaal, gemaakt en georganiseerd door lokale ondernemers. Ontdek de verhalen achter deze ondernemers, ga voor positieve duurzame en sociale impact en maak het verschil. Tijdens The Impact Days creëren we een enorme boost voor deze pioniers. Win-win!”

Praktische informatie

Zie The Impact Days als dé persoonlijke online gids om het allerbeste en mooiste te ontdekken op het gebied van sociaal en duurzaam ondernemerschap.

  • WAT? | Tijdens de derde editie van The Impact Days shop je naar hartenlust online bij next level sociale en duurzame pioniers. Laat je tijdens workshops en talks inspireren en verrassen door het innovatieve aanbod zoals een online ‘blinde’ bierproeverij en een webinar vegan kaasmaken. Het aanbod van deelnemers en activiteiten groeit met de dag.
  • WANNEER? | donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 november 2020
  • WAAR? | Online en in de deelnemende Nederlandse steden en dorpen
  • VOOR WIE? | Liefhebbers van next level food, fashion en design die – door te stemmen met hun euro – willen shoppen met oog op een socialere en duurzame toekomst.
  • WAAROM? | Stem met je euro, koop met impact en maak het verschil!
  • TOEGANG? | Toegang is gratis, voor sommige workshops wordt een kleine vergoeding gevraagd. Het enige dat jij hoeft te doen, is via www.theimpactdays.nl opzoeken waar je je decemberbudget dit jaar gaat besteden.
  • SAFETY FIRST | Als gevolg van de coronamaatregelen vinden The Impact Days dit jaar grotendeels online plaats.

 

Volg The Impact Days Rotterdam op Instagram, Facebook en LinkedIn

Lees meer:

Bekijk alles

Zorg Voor Goed, Juist Nu!

Het afgelopen jaar heeft laten zien hoe hard wij de mensen in de zorg nodig hebben; van artsen en verpleegkundigen tot schoonmaak en mantelzorg, deze mensen hebben de afgelopen maanden grote offers gebracht ten behoeve van onze gezondheid. Daarom...

Lees meer

Bakkie Impact: Geef je netwerk 'n kick!

Voor Goed is volop in beweging om nieuwe coalities te sluiten en maatschappelijke problemen aan te pakken. En dat doen we niet alleen, ondernemers, corporates en bijzondere initiatieven zijn de belangrijkste ingrediënten daarvoor. Juist door samen...

Lees meer

Buy Social XL

De gemeente Rotterdam, gemeente Utrecht, gemeente Amsterdam en Buy Social organiseren het Online Buy Social XL Event, op 19 november, in het kader van de nationale campagne The Impact Days. Inkopen bij sociale ondernemingen door bedrijven, overheden...

Lees meer