vacature aanjager communicatie

VOOR GOED IS OP ZOEK NAAR EEN COMMUNICATIE KANJER! 

Wil jij je inzetten voor een mooier en socialer Rotterdam? Wordt dan onze aanjager communicatie! 💻

Voor Goed richt zich op de maatschappelijke vraagstukken van Rotterdam. De overheid kan deze niet  alleen oplossen 

en er zijn veel partijen die willen en kunnen helpen. Voor Goed vormt nieuwe  coalities en komt met nieuwe (gezamenlijke) oplossingen. Belangrijkste partijen waar Voor Goed zich  op richt: sociaal ondernemers, bedrijven (MKB en corporates), overige organisaties zoals  onderwijsinstellingen, de gemeente en de Rotterdamse consument. We werken nauw samen met de  gemeente maar we opereren onafhankelijk. 

Wij zijn op zoek naar ondersteuning op het gebied van communicatie. We zoeken iemand met  ongeveer 2 – 5 jaar ervaring die uit de voeten kan met nieuwsbrieven, social media, de website en andere uitingen van Voor Goed. De positionering is er, maar we komen hoofd en handen te kort met  het uitvoeren. Op grote lijnen is de strategie gemaakt, maar mee willen en kunnen denken in de  communicatie strategie is een pré. Verder zou het fijn zijn als je iets weet van de achterkant van  websites en programma’s zoals Hubspot, G-suite en Canva.  

Je kunt goed samenwerken in een team, maar ook zelfstandig opereren. Daarnaast kun je schakelen  met mensen vanuit allerlei verschillende achtergronden, rangen en standen.  

De functie is in principe voor 24 uur per week. Het kan eventueel uitgebreid worden naar 32 uur per  week in de loop van het jaar. Wij vinden het extra gaaf als er mensen reageren die een (lange)  afstand tot de arbeidsmarkt hebben om welke reden dan ook. Reageer vooral als je geïnteresseerd bent! 

De activiteiten bestaan o.a. uit: 

  • Content kalender maken  
  • Nieuwsbrief opmaken en versturen (obv input vanuit het team) 
  • Social media content maken en delen (deels met input vanuit het team) 
  • Nieuwsberichten schrijven voor op de website 
  • Community building 
  • Ondersteuning communicatie Bakkie Impact, Impact Days en overige projecten van Voor Goed • Aanpassingen doorvoeren op de website en kritisch kijken naar inrichting • Ad hoc taken op communicatie-gebied 
  • Vast partnernetwerk voor de communicatie van Voor Goed (bijv. delen van content op LinkedIn)  -> partners als MKB Rotterdam, Social Enterprise NL etc.  

Wij bieden jou een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de kans om een  positief verschil te maken in de stad  

Interesse? Graag een mail met CV naar: carolien@voorgoedagency.nl 

In principe willen we dat je zo snel mogelijk van start gaat, dus reageer vooral op korte termijn!  Indien wij ook denken dat je een goede aanvulling voor het team bent, nodigen we je uit voor een  (digitaal) bakkie koffie om te kijken of er een match is.

Lees meer:

Bekijk alles

RIKX wint 1 miljoen voor rotterdam

Rikx staat voor het waarderen van maatschappelijk impact die sociaal ondernemers weten te maken. Dan bedoelen we een waardering in geld en niet – per sé – een klopje op de schouder.

Lees meer

Bakkie impact #8 Uitgesteld

Door de te verwachten maatregelen rondom evenementen hebben wij moeten besluiten Bakkie Impact #8 uit te stellen. Dat vinden we enorm jammer. Tijdens dit event draait het natuurlijk om het proeven en ervaren van producten gemaakt door sociale...

Lees meer

Zorg Voor Goed, Juist Nu!

Het afgelopen jaar heeft laten zien hoe hard wij de mensen in de zorg nodig hebben; van artsen en verpleegkundigen tot schoonmaak en mantelzorg, deze mensen hebben de afgelopen maanden grote offers gebracht ten behoeve van onze gezondheid. Daarom...

Lees meer