Nieuws en actualiteiten | Voor Goed

Voor Goed en Gemeente Rotterdam onthullen Bloomberg prijs

Geschreven door Marijke Feijt | 27-feb-2023 10:37:33

Begin vorig jaar werd bekend dat Rotterdam, met de Rikx een grote prijs won van de Amerikaanse instelling Bloomberg Philanthropies. Maar liefst 1 miljoen dollar!

Tot grote verrassing stond er ineens een houten kist van 17 kg op het stadhuis, met daarin een fysieke prijs. Een mooie kans voor Gemeente Rotterdam én Voor Goed om op de foto te gaan.
Voor Goed heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de Rikx door mensen en middelen in te zetten, omdat we geloven in de kracht van het instrument.

Je kunt als bedrijf Rikx kopen en meerdere vliegen in één klap slaan. Je vervult hiermee je Social Return opgave én maakt gegarandeerd impact in het leven van kwetsbare Rotterdammers. Hoe? Doordat het Rikxplatform die impact te koop aanbiedt.

Die impact wordt gemaakt door projecten van sociaal ondernemers, die jij mogelijk maakt door Rikx te kopen. De Gemeente Rotterdam zag eveneens heil in het instrument en biedt deze extra mogelijkheid aan bedrijven om hun social return lokaal in te vullen.

Dus; hoera voor de prijs! En wil jij ook gegarandeerd impact maken, als bedrijf, gemeente, of gewoon als Rotterdammer: neem contact met info@rikxplatform.nl

Foto: Michelle Urbiztondo