We zoeken een MBO stagiair!

Vacature stagiair Office & Management support specialist (MBO 4)

Kun jij goed overzicht bewaren en ben je dol op afwisseling? Dan zijn we op zoek naar jou! Bij Voor Goed - aanjagers van sociaal ondernemerschap, zijn we op zoek naar een zelfstandige stagiair die ons wil helpen bij het faciliteren van de werkomgeving voor ons team. Samen zorgen we ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Je gaat aan de slag met notuleren van overleggen en agenda- en mailboxbeheer. We organiseren regelmatig interne en externe evenementen en hier kunnen we je ondersteuning ook goed bij gebruiken. Verder help je onze communicatiemanager bij het maken van content en het vullen van diverse nieuwsbrieven. Jij wordt onderdeel van het hechte en diverse team van Voor Goed dat bestaat uit 8 enthousiaste medewerkers met diverse werkzaamheden. 

 

De stagewerkzaamheden op een rij: 

  • Notuleren 
  • Agenda beheer
  • Plannen en voorbereiden van interne en externe vergaderingen 
  • Ondersteuning bij interne en externe events 
  • Ondersteuning interne en externe communicatie 
  • Ondersteuning content social media en nieuwsbrieven 
  • Mailbox beheer

 

Over Voor Goed - Aanjagers van sociaal ondernemerschap

Rotterdam is populair en in ontwikkeling, maar is ook een stad met veel armoede en hardnekkige werkloosheid. Wij zijn ervan overtuigd dat sociaal ondernemerschap hier een antwoord op is. Daarom werken we aan projecten die het sociaal ondernemen in onze stad verder versterken en stimuleren.

Voor Goed is een non-profitorganisatie die zich richt op de maatschappelijk vraagstukken van Rotterdam. We doen dit door samen te werken met allerlei partijen in de stad zoals Gemeente Rotterdam, sociaal ondernemers, bedrijven, onderwijsinstellingen en de Rotterdamse consument. We organiseren regelmatig evenementen waarin we kennis delen en mensen aan elkaar verbinden, zoals Hét Impactmakersevent.

Wat is sociaal ondernemerschap?

Sociale ondernemers willen met hun onderneming een maatschappelijk vraagstuk of probleem aanpakken. Dat kan gaan om uitdagingen op het gebied van milieu en afval, maar ook saamhorigheid in de wijk of eten van de boer. Bij Voor Goed focussen we ons op ondernemers die werkloosheid en gelijke kansen aanpakken door banen of opleidingen te creëren voor mensen met nog onbenut talent. Maar ook reguliere bedrijven kunnen hierbij helpen. Bijvoorbeeld door koffie in te kopen bij een onderneming die ex-criminelen weer een kans geeft. Kortom, we richten ons op het motiveren, of aanjagen, van sociale keuzes in bedrijfsvoering; groot en klein. 


Naar wie zijn wij op zoek?

Voor deze vacature zijn we vanaf september 2023 op zoek naar een student MBO 4 Office & management support specialist die zich herkent in deze vaardigheden:

- je beschikt over organisatietalent; 

- je bent zelfstandig en sociaal;

- je kan goed prioriteiten stellen en weet snel te schakelen; 

- je bent stressbestendig; 

- je woont in Rotterdam of omgeving of voelt je op een andere manier verbonden met de stad

Wat biedt Voor Goed?

Een stagevergoeding in overleg; een veelzijdige en actieve stage in een informele werksfeer; de vrijheid om zelfstandig en in teamverband te werken; een werkplek in hartje Rotterdam naast het Centraal Station.

Ben jij klaar voor de start?

Lijkt het je leuk om bij Voor Goed stage te lopen? Stuur je motivatiebrief en CV dan voor naar Farah Marzak - farah@voorgoedagency.nl. We plannen daarna graag een afspraak in voor een bakkie om kennis te maken.

Lees meer:

Bekijk alles

Vacature Aanjager Bedrijfsleven (m/v/x)

Onze mooie stad Rotterdam kent helaas ook veel maatschappelijke uitdagingen. Deze uitdagingen verdienen aandacht en oplossingen. Wij zijn er van overtuigd dat veel van deze uitdagingen op een ondernemende manier (gedeeltelijk) opgelost kunnen...

Lees meer

Maak kennis met Jesse: community manager impact ondernemingen

Afgelopen twee jaar heeft onze collega Thom Oudshoorn diverse projecten gedraaid zoals Studio Voor Goed en events georganiseerd als Bakkies Impact en Opstroopsessies. Hij stond klaar voor veel ondernemers tijdens het spreekuur en binnen het...

Lees meer

Langs de stadskaart

In april 2023 lanceerden wede stadskaart voor impact ondernemen in Rotterdam. Deze stadskaart kan gebruikt worden om inzicht te krijgen in het aantal sociaal ondernemers in de stad, op welke impactgebieden zijn actief zijn en waar ze zich bevinden....

Lees meer