We zoeken een MBO stagiair!

Vacature stagiair Office & Management support specialist (MBO 4)

Kun jij goed overzicht bewaren en ben je dol op afwisseling? Dan zijn we op zoek naar jou! Bij Voor Goed - aanjagers van sociaal ondernemerschap, zijn we op zoek naar een zelfstandige stagiair die ons wil helpen bij het faciliteren van de werkomgeving voor ons team. Samen zorgen we ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Je gaat aan de slag met notuleren van overleggen en agenda- en mailboxbeheer. We organiseren regelmatig interne en externe evenementen en hier kunnen we je ondersteuning ook goed bij gebruiken. Verder help je onze communicatiemanager bij het maken van content en het vullen van diverse nieuwsbrieven. Jij wordt onderdeel van het hechte en diverse team van Voor Goed dat bestaat uit 8 enthousiaste medewerkers met diverse werkzaamheden. 

 

De stagewerkzaamheden op een rij: 

  • Notuleren 
  • Agenda beheer
  • Plannen en voorbereiden van interne en externe vergaderingen 
  • Ondersteuning bij interne en externe events 
  • Ondersteuning interne en externe communicatie 
  • Ondersteuning content social media en nieuwsbrieven 
  • Mailbox beheer

 

Over Voor Goed - Aanjagers van sociaal ondernemerschap

Rotterdam is populair en in ontwikkeling, maar is ook een stad met veel armoede en hardnekkige werkloosheid. Wij zijn ervan overtuigd dat sociaal ondernemerschap hier een antwoord op is. Daarom werken we aan projecten die het sociaal ondernemen in onze stad verder versterken en stimuleren.

Voor Goed is een non-profitorganisatie die zich richt op de maatschappelijk vraagstukken van Rotterdam. We doen dit door samen te werken met allerlei partijen in de stad zoals Gemeente Rotterdam, sociaal ondernemers, bedrijven, onderwijsinstellingen en de Rotterdamse consument. We organiseren regelmatig evenementen waarin we kennis delen en mensen aan elkaar verbinden, zoals Hét Impactmakersevent.

Wat is sociaal ondernemerschap?

Sociale ondernemers willen met hun onderneming een maatschappelijk vraagstuk of probleem aanpakken. Dat kan gaan om uitdagingen op het gebied van milieu en afval, maar ook saamhorigheid in de wijk of eten van de boer. Bij Voor Goed focussen we ons op ondernemers die werkloosheid en gelijke kansen aanpakken door banen of opleidingen te creëren voor mensen met nog onbenut talent. Maar ook reguliere bedrijven kunnen hierbij helpen. Bijvoorbeeld door koffie in te kopen bij een onderneming die ex-criminelen weer een kans geeft. Kortom, we richten ons op het motiveren, of aanjagen, van sociale keuzes in bedrijfsvoering; groot en klein. 


Naar wie zijn wij op zoek?

Voor deze vacature zijn we vanaf september 2023 op zoek naar een student MBO 4 Office & management support specialist die zich herkent in deze vaardigheden:

- je beschikt over organisatietalent; 

- je bent zelfstandig en sociaal;

- je kan goed prioriteiten stellen en weet snel te schakelen; 

- je bent stressbestendig; 

- je woont in Rotterdam of omgeving of voelt je op een andere manier verbonden met de stad

Wat biedt Voor Goed?

Een stagevergoeding in overleg; een veelzijdige en actieve stage in een informele werksfeer; de vrijheid om zelfstandig en in teamverband te werken; een werkplek in hartje Rotterdam naast het Centraal Station.

Ben jij klaar voor de start?

Lijkt het je leuk om bij Voor Goed stage te lopen? Stuur je motivatiebrief en CV dan voor naar Farah Marzak - farah@voorgoedagency.nl. We plannen daarna graag een afspraak in voor een bakkie om kennis te maken.

Lees meer:

Bekijk alles

Maart update: Ecosysteem Voor Goed

Afgelopen maand was Voor Goed lekker onderweg. We hebben veel kennis en nieuwe inzichten opgehaald, die we graag met jullie delen. Mocht je meer informatie willen, of actief willen worden in een van de steden die hieronder vermeld worden, laat het...

Lees meer

Een koninklijk tapijt met maatschappelijke impact

Het is bijna een jaar geleden dat Rotterdam een fantastische dag beleefde tijdens Koningsdag 2023 en de viering van 10 jaar Koningschap. De stad was feestelijk versierd met stadsaankleding en groen-wit-groen-oranje extra grote vlaggenlijnen op vele...

Lees meer

Terugblik Masterclass Impact Ondernemen

Welke uitdagingen kunnen impact ondernemers samen met de gemeente oppakken? Die vraag stond centraal tijdens de Masterclass Impact Ondernemen voor ambtenaren. In vier sessies werden deelnemers meegenomen in de wereld van de betekeniseconomie,...

Lees meer