Bakkie impact #8 Uitgesteld

Door de te verwachten maatregelen rondom evenementen hebben wij moeten besluiten Bakkie Impact #8 uit te stellen. Dat vinden we enorm jammer.

Tijdens dit event draait het natuurlijk om het proeven en ervaren van producten gemaakt door sociale ondernemers. Dat willen we je graag in de perfecte setting laten doen. Die setting kunnen we nu niet langer garanderen.

Maar, we komen terug met dit event in 2022. We hopen je dan alsnog te mogen verwelkomen. Zodra we een nieuwe datum hebben geprikt, zullen we je daar over informeren. 

Bedankt voor je begrip en we hopen je bij ons volgende evenement terug te zien!

 

Met regelmaat organiseert Voor Goed het event Bakkie Impact, hét netwerkevent voor iedereen die zich bezighoudt met Sociaal Ondernemen. In de aanloop naar The Impact Days draaienwe het dit keer graag om en zetten we de Sociale Ondernemers op het podium. Zij zullen samen met jou hun nieuwe producten testen, feedback vragen en in gesprek gaan over nieuwe ontwikkelingen. Vind jij het leuk om deze impactmakers te helpen in de ontwikkeling van hun product? Geef je dan snel op!

We zien elkaar op 16 november bij Tech Noir, dé nieuwste hotspot in Rotterdam waar goed eten, design en muziek samenkomen. We kijken er naar uit je te mogen verwelkomen met een hapje en een drankje!

We vragen iedere bezoeker een geldig coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst.

Bakkie Impact #8 is onderdeel van The Impact Days. Wil jij deze week nog meer impact ervaren? Kijk dan snel op www.theimpactdays.nl

 

MELD JE AAN

 

Lees meer:

Bekijk alles

Vacature Meeloopstage kanjer

Wil jij je inzetten voor een mooier en socialer Rotterdam? Voor Goed is op zoek naar een meeloop stagiair! 

Lees meer

laatste kans op Eurovision goodies!

Scoor nu jouw Rotterdams gerecyclede Eurovisie Songfestival item in de final sale! Goodies for Goodness, dé legacy webshop van het Songfestival, wordt binnenkort overgedragen. Daarom tot eind maart een final sale van alle gerecycelde items van het...

Lees meer

voor goed in debat

Op 23 februari organiseert Voor Goed, in samenwerking met Vers Beton en KplusV, hét lijsttrekkersdebat over sociaal ondernemerschap.  Vanuit Tech Noir, de nieuwste hotspot aan de Schiedamse Vest, gaan wij in gesprek met maar liefst 10 lijsttrekkers...

Lees meer