laatste kans op Eurovision goodies!

Scoor nu jouw Rotterdams gerecyclede Eurovisie Songfestival item in de final sale!

Goodies for Goodness, dé legacy webshop van het Songfestival, wordt binnenkort overgedragen. Daarom tot eind maart een final sale van alle gerecycelde items van het Eurovisie Songfestival. Jouw laatste kans om een echt uniek aandenken aan het Rotterdamse megaspektakel te bemachtigen! 

Goodies for Goodness


De Rotterdamse Highlight van 2021 was met stip het Eurovisie Songfestival. Het spektakel bracht muziek én kleur naar de stad. De mooiste citydressing, kleurrijke doeken ontworpen door kunstenaarsduo VollaersZwart, versierden Rotterdam. Tijdens de organisatie van het evenement heeft Rotterdam geprobeerd zo eerlijk mogelijk te werken, zoveel mogelijk materiaal te hergebruiken en zo min mogelijk afval te produceren. Dit leidde tot Goodies for Goodness; een webshop waarbij het maken van goodies niet alleen draait om geld verdienen, maar vooral om iets goeds doen voor de stad. Naast het hergebruiken van de stoffen, zijn er ook mensen uit een kwetsbare doelgroep aan het werk gezet. Een prachtige samenwerking tussen Host City Rotterdam, Voor Goed, Talentfabriek 010 en Ecogiving. Powered by Rotterdam. Make it Happen.  

 

 €2500 voor Beyond Bars

De kleurrijke citydressing van het Eurovisie Songfestival zijn verwerkt naar unieke picknickkleden, tassen, caps en vlaggenlijnen. Van ieder verkocht item is 30% apart gehouden voor een goed muzikaal doel in Rotterdam. Dit is de muziekstudio geworden van Heilige Boontjes; Beyond Bars. Deze week vond de overhandiging plaats van €2500! Jeroen Koster, producer van Beyond Bars, is blij met de schenking. “We zijn dankbaar voor dit mooie bedrag. Muziekstudio Beyond Bars geeft jongeren de ruimte muziek te maken die gaat over de realiteit op straat. Geen grensoverschrijdend en zaligmakende beelden zoals we kennen vanuit de mainstream. Het leven draait niet alleen om spullen, bling en meer geld.”

Goodies for Goodness stopt met de verkoop van Eurovisie Songfestival items, maar eindigt niet. Het bijzondere platform en gedachtegang gaan door via Ecogiving, een bedrijf gespecialiseerd in duurzame promogifts.

Tot eind maart kan je nog jouw unieke Songfestival item scoren in de finale sale via goodiesforgoodness.nl. Daarna wordt de webshop gevuld met andere duurzame items! 

Foto onderschrift: Overhandiging van de cheque 2500 euro aan Rodney van Heilige Boontjes, door Annemieke Host City, Gemeente Rotterdam, Precilla van Voor Goed, Jeroen Ecogiving en Barbara Talentfabriek010 in de Studio Beyond Bars. Foto door: Eric Fecken.

Lees meer:

Bekijk alles

Financiële en fiscale hulp van De Rotterdamse Zaak

Voor Goed en De Rotterdamse Zaak slaan de handen in een om ondernemers nog beter te kunnen helpen.

Lees meer

De grens over met Europees project USE-IT

Zoals eerder gemeld is Voor Goed voor het eerst betrokken bij een Europees project genaamd USE-IT. Samen met sociaal ondernemers en de Rotterdam Impact Coalitie (RIC) bestaande uit THRIVE Institute, Social Impact Fonds Rotterdam (SIFR) en de...

Lees meer

voor goed in debat

Op 23 februari organiseert Voor Goed, in samenwerking met Vers Beton en KplusV, hét lijsttrekkersdebat over sociaal ondernemerschap.  Vanuit Tech Noir, de nieuwste hotspot aan de Schiedamse Vest, gaan wij in gesprek met maar liefst 10 lijsttrekkers...

Lees meer