Voor Goed en Gemeente Rotterdam onthullen Bloomberg prijs

Begin vorig jaar werd bekend dat Rotterdam, met de Rikx een grote prijs won van de Amerikaanse instelling Bloomberg Philanthropies. Maar liefst 1 miljoen dollar!

Tot grote verrassing stond er ineens een houten kist van 17 kg op het stadhuis, met daarin een fysieke prijs. Een mooie kans voor Gemeente Rotterdam én Voor Goed om op de foto te gaan.
Voor Goed heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de Rikx door mensen en middelen in te zetten, omdat we geloven in de kracht van het instrument.

Je kunt als bedrijf Rikx kopen en meerdere vliegen in één klap slaan. Je vervult hiermee je Social Return opgave én maakt gegarandeerd impact in het leven van kwetsbare Rotterdammers. Hoe? Doordat het Rikxplatform die impact te koop aanbiedt.

Die impact wordt gemaakt door projecten van sociaal ondernemers, die jij mogelijk maakt door Rikx te kopen. De Gemeente Rotterdam zag eveneens heil in het instrument en biedt deze extra mogelijkheid aan bedrijven om hun social return lokaal in te vullen.

Dus; hoera voor de prijs! En wil jij ook gegarandeerd impact maken, als bedrijf, gemeente, of gewoon als Rotterdammer: neem contact met info@rikxplatform.nl

Foto: Michelle Urbiztondo

Lees meer:

Bekijk alles

lancering Goed aannemen010 bij mkb actieplan

'Rotterdam heeft sinds gisteren een Mkb-actieprogramma. Deze werd woensdag 22 maart gepresenteerd door wethouder Simons. Het doel van het programma is 10.000 ondernemersvraagstukken verder helpen met goede gemeentelijke dienstverlening en praktische...

Lees meer

Vacature Community Manager impact ondernemingen

Ben jij onze nieuwe Community Manager Impact Ondernemingen (m/v/x)? Je bent binnen deze functie verantwoordelijk voor de Rotterdamse community van sociaal ondernemingen.

Lees meer

Voor Goed lanceert de stadskaart voor impact ondernemen!

Tijdens hét Impactmakersevent op maandag 13 maart 2023 kwamen impactmakers, reguliere bedrijven en de gemeente samen om met elkaar in gesprek te gaan over impact maken in Rotterdam.

Lees meer