Bakkie Business: Hand in hand met impact

Het is tijd voor een sterk Bakkie Business. Ja, dat heb je goed gelezen! Bij ons aankomende Bakkie veranderen we de focus van impact naar business. Waarom doen we dit? πŸ€”

Vanuit Voor Goed zijn we er van overtuigd dat ondernemingen niet duurzaam kunnen zijn als ze geen gezonde omzet hebben. Als je naar de toekomst wil kijken Γ©n wil blijven werken aan je missie, heb je een solide financiΓ«le basis nodig. Daarom gaat impact ondernemen niet alleen over de maatschappelijke missie, maar ook over je commerciΓ«le kansen. 

Je doelgroep, de mensen voor wie je het doet, zijn niet alleen jouw medewerkers of directe omgeving, maar juist ook je klanten. Hoe bouw je een langdurige relatie met hen op?  

We merken dat deze onderwerpen in praktijk aardig wat uitdagingen meebrengen. Daarom hebben wij een aantal experts uitgenodigd die jou tijdens Bakkie Business leren hoe je de balans tussen impact en omzet kunt blijven behalen. Binnenkort stellen we deze experts aan je. 

Meld je hier gratis aan voor dit laatste Bakkie voor de zomer, tot dan! 

Bakkie Business: Hand in hand met impact
πŸ“… Wanneer? 28 juni van 14:30 tot 17:00 uur
🏒 Waar? OASE Rotterdam

Lees meer:

Bekijk alles

Bakkie Upstream: onafhankelijk ondernemen met een sociale missie

𝐁𝐚𝐀𝐀𝐒𝐞 π”π©π¬π­π«πžπšπ¦ 𝐀𝐨𝐦𝐭 𝐞𝐫 𝐚𝐚𝐧! πŸ’₯β˜• Hoe zorg je als lokale ondernemer met een sociale missie dat je onafhankelijk kunt ondernemen? Welke financieringsvorm past hierbij en hoe waarborg je jouw missie voor de lange termijn? Op 24...

Lees meer

Voor Goed lanceert de stadskaart voor impact ondernemen!

Tijdens hΓ©t Impactmakersevent op maandag 13 maart 2023 kwamen impactmakers, reguliere bedrijven en de gemeente samen om met elkaar in gesprek te gaan over impact maken in Rotterdam.

Lees meer

Bakkie impact Opschalen op 29 maart

Het is tijd voor het eerste Bakkie Impact van het jaar ❗ Op 29 maart duiken we in de best practices van het opschalen. Hoe kom je in de fase van opschalen? Wanneer weet je dat je er bent? Wat zijn de valkuilen? Op deze vragen zullen we dieper ingaan...

Lees meer