Terugblik op Win-winterfest 2023

Wat een avond en wat hebben we genoten! Op dinsdag 28 november stonden we stil bij win-win in Rotterdam. Impact maken én geld verdienen, dat moet en kan samen! 
Het Win-winterfest werd een event vol inspirerende verhalen en acts.

Ruwhel Emers nam ons mee in zijn wereld door middel van muziek en het verhaal van Stichting Levels, waar jongeren hun talenten ontdekken en elkaar verder helpen. 

Jeroen Koster van Beyond Bars bracht een op maat geschreven spoken word performance waar hij ons oproept om naar elkaar om te kijken en dat we de betekenis van economie omgooien naar een betekeniseconomie, die draait om welzijn.

Op de aansluitende mini-markt stonden diverse impactvolle organisaties met ieder een bijzonder verhaal: 
Buurvrouw Rotterdam 
Rikx 
Pakje Plezier 
SOCOCO Coffee
Fair Fabrics 


Het relatiegeschenk werd dit jaar verzorgd door Pakje Plezier: 'Pakje Kerstbal' werd tijdens Win-winterfest gelanceerd. Een tof knutselpakket met een win-win factor!

Met Voor Goed keken we terug op het afgelopen jaar met de o.a. de lancering van de Goed Aannemen tool, de bijzondere campagne Oranje Voor Goed rondom Koningsdag in 010, de onthulling van de stadskaart voor impact ondernemen en de eerste editie van de masterclass voor ambtenaren van gemeente Rotterdam. 

Ook in 2024 staan er weer veel projecten op de planning zoals de lancering van nieuwe tools voor ondernemers, uitbreiding van de stadskaart en de MBO 2030 challenge. We kijken daarnaast uit naar de campagnes en gezamenlijke events die we samen met partners in ons netwerk zullen opzetten. 

Bedankt aan iedereen die zich het afgelopen jaar heeft ingezet om van sociaal ondernemerschap de norm te maken in Rotterdam. We zien jullie graag terug in 2024! 🙌

Fotograaf: Mirjam Lems 


38-231128-VoorGoed WinWin Mirjam Lems fotografie_DSA7694

69-231128-VoorGoed WinWin Mirjam Lems fotografie_DSA7794

93-231128-VoorGoed WinWin Mirjam Lems fotografie_DSC3897-1

18-231128-VoorGoed WinWin Mirjam Lems fotografie_DSA7640

81-231128-VoorGoed WinWin Mirjam Lems fotografie_DSC3880

5-231128-VoorGoed WinWin Mirjam Lems fotografie_DSA7607

86-231128-VoorGoed WinWin Mirjam Lems fotografie_DSA7812

 

Lees meer:

Bekijk alles

Recap SEWF Citytour Rotterdam 2023

Lees de Nederlandstalige terugblik onderaan. Did you catch the impact bug last week? The Social Enterprise World Forum, hosted by the City of Amsterdam in partnership with Social Enterprise Netherlands put a spotlight on the Netherlands and its...

Lees meer

Bakkie Business: Hand in hand met impact

Het is tijd voor een sterk Bakkie Business. Ja, dat heb je goed gelezen! Bij ons aankomende Bakkie veranderen we de focus van impact naar business. Waarom doen we dit? 🤔 Vanuit Voor Goed zijn we er van overtuigd dat ondernemingen niet duurzaam...

Lees meer

Bakkie Upstream: onafhankelijk ondernemen met een sociale missie

𝐁𝐚𝐤𝐤𝐢𝐞 𝐔𝐩𝐬𝐭𝐫𝐞𝐚𝐦 𝐤𝐨𝐦𝐭 𝐞𝐫 𝐚𝐚𝐧! 💥☕ Hoe zorg je als lokale ondernemer met een sociale missie dat je onafhankelijk kunt ondernemen? Welke financieringsvorm past hierbij en hoe waarborg je jouw missie voor de lange termijn? Op 24...

Lees meer