Bakkie Upstream: onafhankelijk ondernemen met een sociale missie

𝐁𝐚𝐤𝐤đĸ𝐞 𝐔𝐩đŦ𝐭đĢ𝐞𝐚đĻ 𝐤𝐨đĻ𝐭 𝐞đĢ 𝐚𝐚𝐧! đŸ’Ĩ☕
Hoe zorg je als lokale ondernemer met een sociale missie dat je onafhankelijk kunt ondernemen? Welke financieringsvorm past hierbij en hoe waarborg je jouw missie voor de lange termijn?

Op 24 mei 2023 tijdens het Upstream Festival in Rotterdam organiseren we in samenwerking met CrowdAboutNow en We Are Stewards een Bakkie Impact event waarin deze vragen beantwoord worden. We laten zien hoe crowdfunding als financieringsvorm het mogelijk maakt om onafhankelijk te ondernemen, samen met een betrokken achterban. En behandelen de opkomende bedrijfsvorm steward-ownership, een bedrijfsvorm waarin jij jouw missie waarborgt.

Tijdens dit Bakkie delen we kennis en komen Rotterdamse ondernemers aan het woord die ervaring hebben met crowdfunding, steward-ownership en de combinatie hiervan om onafhankelijk te kunnen ondernemen met een sociale missie. Voor nu maar juist ook voor de toekomst.

📅 Wanneer? 24 mei van 10:00 tot 13:00 uur
đŸĸ Waar? CIC Rotterdam
💡 Wat? Inspirerende ochtend met gezamenlijke lunch
Verdere informatie over het programma volgt via Eventbrite.

Zien we je daar?
Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, meld je hier aan:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-bakkie-upstream-onafhankelijk-ondernemen-met-een-sociale-missie-615628430207

 

Lees meer:

Bekijk alles

Bakkie Business: Hand in hand met impact

Het is tijd voor een sterk Bakkie Business. Ja, dat heb je goed gelezen! Bij ons aankomende Bakkie veranderen we de focus van impact naar business. Waarom doen we dit? 🤔 Vanuit Voor Goed zijn we er van overtuigd dat ondernemingen niet duurzaam...

Lees meer

Voor Goed lanceert de stadskaart voor impact ondernemen!

Tijdens hÊt Impactmakersevent op maandag 13 maart 2023 kwamen impactmakers, reguliere bedrijven en de gemeente samen om met elkaar in gesprek te gaan over impact maken in Rotterdam.

Lees meer

Bakkie impact Opschalen op 29 maart

Het is tijd voor het eerste Bakkie Impact van het jaar ❗ Op 29 maart duiken we in de best practices van het opschalen. Hoe kom je in de fase van opschalen? Wanneer weet je dat je er bent? Wat zijn de valkuilen? Op deze vragen zullen we dieper ingaan...

Lees meer