Bakkie Upstream: onafhankelijk ondernemen met een sociale missie

𝐁𝐚𝐀𝐀𝐒𝐞 π”π©π¬π­π«πžπšπ¦ 𝐀𝐨𝐦𝐭 𝐞𝐫 𝐚𝐚𝐧! πŸ’₯β˜•
Hoe zorg je als lokale ondernemer met een sociale missie dat je onafhankelijk kunt ondernemen? Welke financieringsvorm past hierbij en hoe waarborg je jouw missie voor de lange termijn?

Op 24 mei 2023 tijdens het Upstream Festival in Rotterdam organiseren we in samenwerking met CrowdAboutNow en We Are Stewards een Bakkie Impact event waarin deze vragen beantwoord worden. We laten zien hoe crowdfunding als financieringsvorm het mogelijk maakt om onafhankelijk te ondernemen, samen met een betrokken achterban. En behandelen de opkomende bedrijfsvorm steward-ownership, een bedrijfsvorm waarin jij jouw missie waarborgt.

Tijdens dit Bakkie delen we kennis en komen Rotterdamse ondernemers aan het woord die ervaring hebben met crowdfunding, steward-ownership en de combinatie hiervan om onafhankelijk te kunnen ondernemen met een sociale missie. Voor nu maar juist ook voor de toekomst.

πŸ“… Wanneer? 24 mei van 10:00 tot 13:00 uur
🏒 Waar? CIC Rotterdam
πŸ’‘ Wat? Inspirerende ochtend met gezamenlijke lunch
Verdere informatie over het programma volgt via Eventbrite.

Zien we je daar?
Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, meld je hier aan:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-bakkie-upstream-onafhankelijk-ondernemen-met-een-sociale-missie-615628430207

 

Lees meer:

Bekijk alles

Interview met Prof.dr (Tine) de Moor

Op vrijdag 17 februari jl. hield Prof.dr (Tine) de Moor haar oratie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, met de titel β€˜Shareholder society? Social Enterprises, citizens and collective action in the community economy’. De Moor is benoemd tot...

Lees meer

Oranje Voor Goed: Stadshaven Brouwerij x Viktor Vitamientje

In aanloop naar Koningsdag 2023 in Rotterdam iets terugdoen voor de stad en kansengelijkheid voor kinderen? Daar zeiden deze ondernemers volmondig JA tegen onder de noemer β€˜Oranje Voor Goed’. Lees het verhaal van de Stadshaven Brouwerij. Bier...

Lees meer

Oranje Voor Goed: Brave burgerzz x Chance To Influence

In aanloop naar Koningsdag 2023 in Rotterdam iets terugdoen voor de stad en kansengelijkheid voor kinderen? Daar zeiden deze ondernemers volmondig JA tegen onder de noemer β€˜Oranje Voor Goed’. Lees het verhaal van de Brave Burgerzz.

Lees meer