The Next Walk: Architect MVRDV

Rotterdam floreert op allerlei manieren. Eén van die manieren is op het gebied van duurzaamheid. Voor Goed heeft de handen ineen geslagen met Venture Café Rotterdam en MKB010NEXT om ondernemers een kijkje in de keuken te geven bij innoverende bedrijven/soortgenoten.

Op donderdag 13 oktober nemen we van 16:00 tot 17:00 een kijkje in het brein van de rebelse en duurzame architecten van de Markthal, de Valley en het Depot van Boijmans: MVRDV

Over MVRDV
Aanleiding voor deze wandeling is dat de mensen van MVRDV zich heel bewust zijn van hun foodprint op aarde. Zij doen er alles aan om hun ontwerpen zo groen, duurzaam en sociaal mogelijk te maken. Het werk van MVRDV wordt wereldwijd tentoongesteld en gepubliceerd en is bekroond met talrijke internationale prijzen. Ruim driehonderd architecten, ontwerpers en stedenbouwkundigen ontwikkelen projecten in een multidisciplinair, collaboratief ontwerpproces dat rigoureus technisch en creatief onderzoek omvat.

MVRDV streeft naar de best mogelijke duurzame kenmerken in alle gebouwen, met interne LEED/BREEAM-beoordelaars die samenwerken met opdrachtgevers, adviseurs en projectteams om de hoogst mogelijke duurzaamheidsscore te behalen binnen het gegeven werkgebied. Hun ambitie is om 100% duurzaam te worden in de ontwerpen en producties, waarbij hun eigen 'Planet'-expertiseteam onophoudelijk werkt om dit te realiseren.

Een van deze experts zal aan het woord zijn tijdens het kantoorbezoek.

Loop je ook mee? Je kunt je aanmelden via onderstaande knop

MELD JE AAN

 

Foto: Daria Scagliola & Stijn Brakkee

Markthal - MVRDV

Lees meer:

Bekijk alles

lancering Goed aannemen010 bij mkb actieplan

'Rotterdam heeft sinds gisteren een Mkb-actieprogramma. Deze werd woensdag 22 maart gepresenteerd door wethouder Simons. Het doel van het programma is 10.000 ondernemersvraagstukken verder helpen met goede gemeentelijke dienstverlening en praktische...

Lees meer

Vacature Community Manager impact ondernemingen

Ben jij onze nieuwe Community Manager Impact Ondernemingen (m/v/x)? Je bent binnen deze functie verantwoordelijk voor de Rotterdamse community van sociaal ondernemingen.

Lees meer

Voor Goed lanceert de stadskaart voor impact ondernemen!

Tijdens hét Impactmakersevent op maandag 13 maart 2023 kwamen impactmakers, reguliere bedrijven en de gemeente samen om met elkaar in gesprek te gaan over impact maken in Rotterdam.

Lees meer